Våre samarbeidspartnere

Lindsay Wine Estate

Vår partner i Australia holder til i Tanunda i Barossa Valley. Lindsay kombinerer samtid og tradisjon på en svært god måte. Dette resulterer i et bredt utvalg av single-drue viner, i alle prisklasser. Den mest eksklusive serien er LWE.

Jostein og Stig besøkte vingården i mars 2020 og omvisningen vi fikk der resulterte i dette samarbeidet. Det var en avslappet atmosfære med smaking av vin fra både fat og flaske i kombinasjon med oster, spekemat og vinyl på platespilleren. 

Mer informasjon om Lindsay Wine Estate.Secondé-Simon

Vår partner i Frankrike holder til i Ambonnay, som er i hjertet av Montagne de Reims.
I motsetning til de fleste Champagne-produsenter, som kjøper druer fra mange druedyrkere, produserer Secondé-Simon druer på egen jord og kategoriseres dermed som Récoltant Manipulant (RM).  

Secondé-Simon har over 6 hektar med Grand Cru vinmarker.
Det produseres både non-vintage og vintage Champagne, og noen av produktlinjene er begrensede da de kommer fra små åkerlapper rundt gården.

Sammen med noen franske venner var Stig på besøk for et par år siden. Da Fun Fuel så dagens lys falt det seg naturlig å etablere kontakt for import av disse kvalitetsvarene til Norge.

Mer informasjon om Secondé-Simon.Vinosko

Vår partner i Italia er etablert av Stein Erik Ansethmoen som tidligere jobbet som helikopternavigatør på Skvadron 330, en avdeling i Luftforsvaret. 
Underveis utdannet han seg til å bli sommelier samtidig som Jostein, og etablerte seg senere i Italia da han gikk av med pensjon etter 6825 flytimer. Han har jobbet aktivt for å bli vinprodusent, og lanserer nå sin første vin "Vinosko" i samarbeid med ønolog og agronom Gian Luca Petti. Alt av arbeid med druedyrkingen og innhøsting gjøres for hånd.

Vinosko forpakter totalt ca 9 hektar, hvorav druer for rødvinsproduksjon er ca 6 hektar. Området ligger i Orvieto, Umbria.