Veien til vinglasset

17.03.2022

Mange tenker kanskje de er begrenset til vinene som finnes i Vinmonopolet sine butikkhyller når de skal gjøre nye innkjøp. Andre vet kanskje ikke hvor de finner nye og spennende alternativer, eller hvor enkelt det faktisk er å bestille akkurat de vinene de selv ønsker, for så å hente bestillingen når det passer dem selv.


Viner fra verden over

Søk etter Fun Fuel på Vinmonopolet sine nettsider for å få opp vinutvalget vårt.
Søk etter Fun Fuel på Vinmonopolet sine nettsider for å få opp vinutvalget vårt.

Fun Fuel AS samarbeider med vinprodusenter i Australia, Frankrike og Italia - som vi legger ut løpende informasjon om, og som man også kan finne mer informasjon om på web-sidene våre www.funfuel.no.

For transport og lagring av vinen samarbeider vi med et logistikk-selskap, Best Global Logistics, som sikrer effektiv transport både fra produsenten og til det lageret vi benytter i Moss, samt videre plukk på lageret med leveranse til det vinmonopol kunden har bestilt varen til - gjennom bestillingstjenesten på deres sider www.vinmonopolet.no.


Reisen vinene våre går gjennom, fra produsent til kunde.
Reisen vinene våre går gjennom, fra produsent til kunde.


Enkel bestillingsprosess

Fun Fuel jobber for å få hylleplass ved flere pol, samtidig er det en enkel sak å bestille viner på vinmonopolet sine nettsider, med ferdig pakket leveranse til det polet man ønsker seg. Antatt leveransetid fra bestilling til varene kan hentes på polet er 5-7 dager. Da kan man sitte i fred og ro hjemme og bestille de varene man ønsker seg, for så å hente når det passer en etter at man har fått varsel på SMS om at det er klart for henting.

Ved å søke på Fun Fuel AS i søkefeltet, får man opp oversikten med våre 12 viner. Derfra er det bare å velge vin og antall, foretrukket pol og betaling - og deretter hente varene når det passer deg.