Spennende nyheter: Fun Fuel Chardonnay og Fun Fuel Shiraz!

27.10.2022

Fun Fuel har lenge sett frem til å dele denne gladnyheten. Denne høsten introduserer vi to nye, egne viner, i samarbeid med Lindsay Wine Estate. Fun Fuel Chardonnay og Fun Fuel Shiraz er nå å finne som bestillingsvare fra Vinmonopolet, og vi gleder oss til å dele mer om den spennende prosessen med dere.Fun Fuel sine nye viner er nå å finne på Vinmonopolet sin nettside.
Fun Fuel sine nye viner er nå å finne på Vinmonopolet sin nettside.

Kvalitet til en rimelig pris

Fun Fuel sitt hovedmål er å bringe viner vi er begeistret for til det norske markedet. I et forsøk på å kunne tilby en rimeligere vin, men samtidig har kvalitet, har vi nå lansert Fun Fuel Chardonnay og Fun Fuel Shiraz i samarbeid med Lindsay Wine Estate. Begge vinene er produsert i Barossa Valley, i Australia, og er endrueviner.

Grunnen til at vi valgte Chardonnay og Shiraz er at disse gir fine allroundviner, og hvor vi kan levere konsistent kvalitet på tvers av årganger.


Bli bedre kjent med vinene

Fun Fuel Chardonnay har en strågul farge, fremstår som ung og fruktig på duft, preget av pære, sitrus og fersken. Videre på smak er det en ren og frisk hvitvin, med hint av tropiske frukter, pære og sitrus. Denne er basert på 100% Chardonnay, har 13% alkohol og er en tørr hvitvin med mindre enn 3 g/L sukker.

Pris på vinmonopolet er 197,00 kr. Varenummer: 14635301.


Fun Fuel Shiraz har en lys rød (ruby) farge, og på duft finner vi kirsebær, moreller og pepper, med noe forsiktig eikepreg og lakris. Det er en lett og frisk Shiraz, og på smak er den kirsebær, blåbær, bjørnebær og noe krydder.

Den er basert på 100% Shiraz, og har 14% alkohol. Pris på vinmonopolet er 197,00 kr. Varenummer: 14635201.


God omtale

Om Fun Fuel Shiraz skriver Nettavisen følgende: "En lett krydret vin med mørke solbær og noe lakris. Litt lett tørr i stilen med en del frukt. Lett fatbruk og en mild ettersmak. Fin frukt i denne. Passer til Kylling, svin eller alene foran peisen".