Vinimportøren Fun Fuel blir til

08.01.2022

Det er mye som må skje før drømmen om å importere et selektivt utvalg vin kan bli realitet for tre entusiaster av kvalitetsvin. De tre grunnleggerne bak Fun Fuel, Jostein Ausland, Endre Weibye og Stig André Jacobsen, har dedikert mye tid og nøye planlegging til den høyst selektive prosessen som ligger bak vinene som nå importeres av selskapet.


Vi gleder oss til å vise deg våre favorittviner!
Vi gleder oss til å vise deg våre favorittviner!

Fun Fuel ble etablert i 2020, av tre karer med en felles interesse i de unike opplevelsene som gjemmer seg bak en flaske god vin. Selskapet startet opp med ambisjonen om å bringe sine favorittviner og champagner fra alle verdens hjørner hjem til det norske markedet, for å kunne dele gleden bak god vin. Etter flere runder med research, smakstester og personlige besøk til leverandørenes vingårder, er Fun Fuel nå fornøyde med og stolte av utvalget de har å tilby det norske markedet.


Utover formalkompetansen i selskapet er det interessen for kvalitetsviner som ligger til grunn for arbeid og utvelgelsesprosessene vi gjør. Fun Fuel jobber kontinuerlig med vårt utvalg slik at det til enhver til gjenspeiler hva vi anser som de beste varene vi kan tilby kundene våre. Denne dedikasjonen har ført til samarbeid vi er stolte av, blant annet med Farris Bad, Kragerø Resort og Britannia Hotel.


Vi gleder oss til reisen videre, og setter alltid stor pris på tilbakemeldinger fra dere. Innboksen vår er til enhver tid åpen for ris, ros og konstruktive tilbakemeldinger. Vi ser frem til å høre fra deg!